Huawei P20

Nakon toliko čekanja, neizvesnosti i glasina, Huawei P20 serija je konačno predstavljen danas u Parizu. Nova Huawei P20 familija sadrži dva nova modela (za sada), P20 i P20 Pro. Politika je jasna: Huawei P20 Pro je model koji dolazi sa više svega (opcija), većim ekranom i većom baterijom. Ovog puta Huawei je napravio veliki iskorak kada je dizajn u pitanju u odnosu na sve svoje prethodne modele, a iz razloga što je sa ovom P20 porodicom predstavio crni izrez na vrhu ekrana, priključujući se aktuelnom trendu koji je postavio Apple sa svojim iPhone X modelom.

Od izreza na vrhu ekrana ipak se može pobeći. Iako je manji, od onog na iPhone X modelu, Huawei je omogućio posebnu opciju za uklanjanje izreza: možete ga ostaviti, a možete i aktivirati opciju HIDE, nakon čega će se pojaviti potpuno crna traka na vrhu ekrana koja će izrez sakriti.
Kruna novog dizajna i inovacije na tržištu telefona je ono što nismo videli do sad – kamera sa 3 sočiva na pozadini telefona i gradijent dve boje, koji se menja u zavisnosti od ugla svetlosti pod kojim se nalazi.

Otkup mobilnih telefona

Mesto na kome možete sigurno i brzo prodati svoj mobilni telefon. Isplata odmah po dogovorenoj prodaji.

Kontaktirajte Nas

Mežete nas kontaktirati za dobijanje potpunih informacija.

Tel: 065 / 8-6666-16

Radno vreme: 24/7

{1:title}

Facebook

Instagram

Kontakt